Λογιστικο Γραφειο Θεσσαλονικη

Η εταιρεία

Όλα ξεκίνησαν το 1988,όταν ο κ. Μπαλτζής, άρχισε να προσφέρει ατομικά τις λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες του για δώδεκα χρόνια.Έπειτα το 2000 συνίδρυσε φορολογιστική εταιρεία, κατέχοντας την θέση του Αντιπροέδρου του Δ.Σ,θέση την οποία διατηρεί μέχρι και σήμερα.Ύστερα από δεκαεφτά χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας και με στόχο την επέκταση των παρεχόμενων λογιστικών και φοροτεχνικών συμβουλών,ιδρύει την B.T.A ,με έδρα την Θεσσαλονίκη(Φράγκων 6-8).

Η B.T.A έχει εξειδίκευση  σε όλα τα μεγέθη των ιδιωτικών και δημόσιων εταιρειών από όλους τους κλάδους.Κάθε πελάτης είναι μοναδικός,και η εταιρεία έχει ως στόχο την παροχή ενός πλήρη πακέτου υπηρεσιών, όπου θα δώσει προβάδισμα στον πελάτη έναντι του ανταγωνισμού.Mε την τεχνογνωσία της ομάδας και την σωστή χρήση της τεχνολογίας,αναλαμβάνει επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα.

Oι υπηρεσίες αποτελούνται από ,λογιστική και φοροτεχνική υποστήριξη,συμβουλευτική φοροτεχνικών-φορολογικών θεμάτων,πλήρη ανάληψη μισθοδοσίας και ενάρξεις-μετατροπές-συγχωνεύσεις-αποσχίσεις-διασπάσεις επιχειρήσεων.

Στόχος της εταιρείας είναι να δημιουργεί  μακροπρόθεσμες συνεργασίες με τους πελάτες της,ώστε εκμεταλλευόμενοι την φορολογική και ασφαλιστική νομοθεσία να καθιστά τις εταιρείες τους, μοχλό ανάπτυξης για τους ίδιους,την οικονομία και την κοινωνία γενικότερα, ενώ ταυτόχρονα διαφυλάσσει τις λογιστικές, φορολογικές,διοικητικές και χρηματοοικονομικές πληροφορίες τους,με απόλυτη εχεμύθεια και διαφάνεια.