λογιστικο γραφειο θεσσαλονικη-διαχειρηση μισθοδοσιας

Διαχείρηση Μισθοδοσίας

Το λογιστικο μας γραφειο κατανοεί ότι το μισθολογικό κόστος είναι από τις σημαντικότερες δαπάνες που έχουν να αντιμετωπίσουν οι επιχειρήσεις.

Tα στελέχη της B.T.A έχουν πολυετή εμπειρία στην εργατική νομοθεσία και στην μελέτη των διατάξεων έτσι ώστε να δίνουν την καλύτερη λύση στα ζητήματα της μισθοδοσίας

.Συνεργαζόμαστε με έμπειρους εργατολόγους και δικηγόρους,ώστε να μπορούμε να σας δίνουμε λύση και στα ποιο απαιτητικά θέματα μισθοδοσίας που θα προκύψουν.Σε μηνιαία βάση υπάρχει ενημέρωση στον επιχειρηματία,για τις εργοτοδικές του υποχρεώσεις (εισφορές,αποδοχές,αποζημιώσεις,άδειες κτλ)και αναλαμβάνουμε την αποστολή των σχετικών υποχρεώσεων  στους δημόσιους φορείς (ΕΦΚΑ,ΣΕΠΕ,ΟΑΕΔ ΚΤΛ)ώστε να αποφεύγονται πρόστιμα και κυρώσεις.

Παρότι αναλαμβάνουμε εσωτερικές και εξωτερικές(outsource)μισθοδοσίες επιχειρήσεων φιλοσοφία μας είναι,ότι η outsource μισθοδοσία υπερτερεί κατά πολύ έναντι της εσωτερικής.

Α)Μείωση του λειτουργικού κόστους της επιχείρησης

Β)Εξοικονόμηση χρόνου

Γ)Εχεμύθεια και ασφάλεια δεδομένων

Δ)Τεχνολογική Υποστήριξη

Συνολικά οι υπηρεσίες μισθοδοσίας που προσφέρει το λογιστικό γραφείο B.T.A είναι οι παρακάτω:

Α)Μηνιαίως υπολογισμός μισθοδοσίας και σύνταξη των μισθοδοτικών καταστάσεων της εταιρείας,ύστερα από συλλογή και επεξεργασία δεδομένων.

Β)Ηλεκτρονική υποβολή ΑΠΔ

Γ)Απογραφή σε ΕΦΚΑ,Επικουρικά Ταμεία

Δ)Ασφαλιστικές Υποθέσεις(προσλήψεις,αποχωρήσεις,απολύσεις)

Ε)Εκπροσώπηση της επιχείρησης σε όλους τους δημόσιους φορείς(ΕΦΚΑ,ΟΑΕΔ,ΣΕΠΕ)

Η)Συμμετοχή σε επιδοτούμενα προγράμματα ΟΑΕΔ

Ζ)Καταχώρηση λογιστικού άρθρου για την ενήμερωση των βιβλίων

Ι)Πίνακες εναλλαγής ωρών εργασίας